The Party

The Party
×
Listelerim (0)
  • Henüz bir liste oluşturmadınız.
Ses Sorunu ×

Android Cihazlarda Ses Sorunu Çözümü

1Dizinin Konuşma sesleri gelmiyor sadece müzik sesleri geliyor ise, cızırtı vb. sorun yaşıyorsanız. Uygulama marketinden Firefox isimli uygulamayı indirip sitemize o uyguluma ile giriş yapın.

2 Son güncellemelerini almayan android cihazlarda codec ses problemi yaşanıyor özellikle bu sorunu yaşayanlar firefox uygulamasını indirip bu sorunu çözebilir.

3 Sık sık tarayıcı geçmişinizi, çerezlerinizi temizleyin.

Yorumlar 0 Yorum

Yorum yazmak için giriş yapmanız gerekiyor. Üyelik tamamen ücretsiz.

Üye ol.
Film Bilgileri
7 sene önce eklendi
6.5
The Party
Türkçe Altyazılı
Janet, İngiltere’nin gölge kabinesinde bir bakan olarak atanarak politik kariyerinin zirvesine ulaşmıştır. Kocası Bill’le birlikte yakın arkadaşlarını çağıracakları bir kutlama hazırlığı yaparlar. Konuklar yavaş yavaş davete icabet ederlerken, bu partinin az sonra Bill’in yapacağı şok açıklamalarla başka bir boyut kazanacağının kimse farkında değildir.
Oyuncular
Bunlara da Bakın
Son Yorumlar
Nisnynsa1, 3 saat önce
Film tek kelime ile harika. İntikam konulu dizi veya filmlerde ilk 3 e girebilir o derece mükemmel. Başrollerin tekrar bir araya gelmesi çok iyi olmuş onlardan iyi oynayacak biri yoktur bence. Mantık hatası hiç yok. Bana kalırsa izlemeyen kişi çok şey kaçırır.
ozn_r, 3 saat önce
ağlamaktan gözlerim şişti aşk güven sadıklık zobralık her şeyi barındıran bi film duygusal bi insansanız yanınızda peçete bulundurmayı unutmayın
Lisa Nur, 5 saat önce

Spoiler içeren alan

ilk defa bi japon filmini beğendim sonu birazcık ağlatmış olsada güzeldi
ozn_r, 6 saat önce
hayatımda izlediğim en iyi filmdi saırım hayatımda olan herkese en az 1 kere izlettim filmi izlediğinize asla pişman olmazsınız
havinuzunyol, 6 saat önce

Spoiler içeren alan

O son neydi öyle ua harika bir filmdi erteledigime pismanim cidden keske adam kendini oldurmeyseydi çok duygusaldı ya.
Reklamı Kapat